lauantaina, lokakuuta 13, 2012

INDIEDAYSIN INSPIRATION

Muistatte varmaan, kun kerroin teille lukijoille syyskuun alussa uudesta Inspiration-konseptista johon blogini on kutsuttu mukaan. Olen tosi onnellinen päästessäni mukaan Inspirationiin ja vielä onnellisempi saadessani kertoa teille lukijoille mikä se tälläinen Inspiration sitten on.


Kyseessä on siis Indiedaysin täysin uusi palvelu Indiedays Inspiration. Mukaan on kutsuttu Indiedaysin omien blogien lisäksi 300 blogia eri aihealueilta. Tuttujen kauneus- ja muotiosioiden lisäksi on uudet lifestyle-, sisustus- ja ruokaosiot. Osioiden tehtävä on nimenkin mukaan, inspiroida lukijaa. Kaikki blogit löytyvätkin omista kategorioistaan. Minut löytää muoti- sekä lifestyle osioiden takaa.

Inspirationia on todella helppo käyttää ja löydätkin sieltä varmasti paljon sinua kiinnostavia juttuja ja blogeja. Yksi ihana ominaisuus on se, että etusivulla uusimmat postaukset näkyvät värikkäänä kuvavirtana.


Kuulostaa varmaan hyvältä? Enää sinun ei tarvitse kauan odottaa, sillä sivuston kehitys on aivan kohta valmis. Olen päässyt itsekkin katsomaan miltä tämä uusi sivusto näyttää ja sehän näyttää aivan mahtavalta. Mutta arvakkaas mitä? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä tsekkaaman miltä tämä sivusto näyttää. Jaossa on rajallinen määrä VIP-kutsuja. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti