keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2013

KAVERI- JA MÖKKIJUHANNUSAnteeksi vähän bloggailutauosta ja nyt vielä jo vähän mennyt aihe eli juhannus vasta tulossa. Ei näin kesäisin oikein paljon kiinnosta tää koneella olo, kun on paljon muutakin tekemistä. Viikon sisällä on tullut käytyä pariin otteeseen aleshoppailemassa ja on sieltä tarttunut jotain mukaankin, juhannuksen vietto, ystävän synttärit, auringon otto ja palaminen, kavereiden kanssa olo, Housen ja Gossip Girlin katselu jnejnejne on vienyt mun ajan.

Vähän poikettiin itse postauksen aiheesta, mutta siis aatto vietettiin kavereiden kanssa. Käveltiin pitkin mantuja, syötiin tortillaa (joo ei mikään perinteinen juhannusruoka mutta hyvää kun on) ja juustokakkua, pelattiin paljon lautapelejä ja tietysti pidettiin hauskaa.


Lauantai aamulla lähdettiin kohti mökkiä. Venematkalla oli pikkuiset mainingit ja kastuttiin läpimäräksi. Syötiin grilliruokaa, pelattiin korttipelejä ja heitettiin tikkaa. Illalla lämmitettiin sauna ja talviturkki tuli heitettyä. Illan hämärtyessä oli mukavaa katsella majakan valoa tai ihan vaan maisemia. Seuraavana päivänä otettiin vielä aurinkoa ja sitten taas lähdettiinkin jo kotiin. On se mukavaa välillä vähän irrottautua kaikesta luksuksesta ja mennä tonne missä ei oo sähköä tai juoksevaa vettä, ihan parasta!

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia! Joskus tosiaan on ihan rentouttava päästä jonnekin, missä ei ole kaikkea luksusta, kuten nettiä tai juoksevaa vettä ;) Meidän mökillä on onneksi sentään sähkö!

  VastaaPoista
 2. Riikka: Kiitos! Totta, alko vaan tekee tiukkaa kännykän kanssa ku ei tosiaa voinu ladata, mutta ehkä vaan parempi päästä siitäki eroon hetkeks :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia ja ihana blogi! :)

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista