tiistaina, maaliskuuta 04, 2014

AGADIR


Ajattelin jakaa Marokon postaukset kolmeen eri postaukseen. Tässä ensimmäisessä vähän tälläistä sekavaa Agadiria, toisessa Marrakechin-retki ja kolmannessa Kasbah-vuori ja viimeinen ilta Agadirissa. Mulle Marokko oli upea ja mahtava kokemus ja matka. Kaikki oli erilaista verrattuna mihinkään muuhun mun kokemaan. Olihan tää ensimmäinen muslimimaa, jossa mä vierailen. 

Monet päivät menivät samaa reittiä pitkin, aamulla herättiin ja mentiin aamupalalle syömään vatsat täyteen, josta melkein suoraan ottamaan aurinkoa moneksi tunniksi. Auringon oton jälkeen lähdimme kiertelemään pitkin Agadirin katuja, jonka jälkeen käytiin illallisella. Illallisen jälkeen raahauduttiin hotellihuoneeseen ja kaikesta kävelystä ja kiertelystä oltiin joka ilta aina tosi väsyneitä ja ei kauaa tarvinnu silmiä kiinni pitää ku jo nukahti hotellin mukaviin sänkyihin.

En oikein tiedä mistä kertoisin sillä koin viikon aikana niin paljon kaikkea, että niistä riittäisi kerrottavaa metrin mittaisiin teksteihin. Mutta päällimmäisenä mulle jäi Agadirista ja Marokosta tosi hyvä fiilis eikä mitään negatiivista. Jos jäi jotain kysymyksiä niin saa kysellä ^^

Tästä ja tästä pääset muihin Agadir postauksiin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Sulla on muutenkin tosi ihana blogi :-)

    http://kiialexandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista