lauantaina, toukokuuta 17, 2014

BERLIINI PÄIVÄ 1


Aamu tai yö lähti käyntiin kun yhdeltä yöllä lähti bussi kohti Helsinki-Vantaata. Koko yönä ei tullut nukuttua hetkeäkään ja lennolle lähdettiin aika sekavissa ja väsyneissä fiiliksissä. Lento kului kuitenkin nopeasti ja Suomen rännästä oli mukava saapua todella keväiseen ja lämpimään Berliiniin. 

Kentältä lähdettiin kohti hostellia, johon sisäänkirjautumisen jälkeen jätettiin laukut, minkä jälkeen otettiin pieni katsaus lähiseutuun. Käytiin muun muassa Kadewessa, jossa ihasteltiin isoa ruokaosastoa ja lukuisia liikkeitä. Kadewessa oli myös Topshopin pieni osasto, johon kerkesin vain hiukan tutustua ja nyt harmittaa kun ei enää sinne keritty menemään uudelleen matkan aikana.

Puolen päivän aikoihin otettiin suunta kohti eläintarhaa. Itsellä oli ennen matkaa vähän negatiiviset ajatukset tarhaa kohtaa sillä en ajatellut käyväni Berliinissä eläintarhassa ^^ Joka tapauksessa taisinkin olla se innokkain kävijä siellä. Kyseinen käynti oli mun eka kerta koskaan missään eläintarhassa ja oli tosi hauska nähdä kaikki eläimet livenä. Aikaa tuolla olisi voinut viettää paljon kauemminkin mitä me siellä oltiin, koska puisto oli super iso ja nähtävää tosi paljon. Meillä alkoi kuitenkin jo tulla nälkä ja oltiin muutenkin väsyneitä matkasta niin päätettiin mennä syömään.Päivän ohjelmassa oli vielä historiallisessa museossa käynti, joka taisi olla koko matkan negatiivisin ja tylsin juttu. No tulipahan nähtyä monia julisteita liittyen toiseen maailmansotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti