tiistaina, marraskuuta 11, 2014

YKSITYISKOHTIEN TARKASTELUA


Moikka taas pitkästä pitkästä aikaa! On tullut pidettyä nyt melkein kuukauden mittainen tauko bloggaamisesta. Multa on puuttunut kokonaan inspiraatio pukeutumiseen eikä vain ole ollut niin paljon kiinnostusta valita vaatteita ja ottaa päälle päätyvistä asukokonaisuuksista kuvia. Tsekkailin muutama päivä mun blogin postauksia ristiin rastiin ja tulin siihen tulokseen, että onhan se kiva katsella vanhoja kuvia ja nähdä miten oma tyyli sekä minä itse muutun. Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä taas kuvailemaan ja päivittelemään.

Näin ensimmäisenä postauksena "loman" jälkeen keksein uudelleen postata vanhoja kuvia ja perehtyä yksityiskohtiin hieman enemmän. Huomasin aika hassun seikan, mikä on se, että yhdessäkään asussa mikä pongahti silmilleni ei löytynyt niitä mustia perusfarkkuja, joita tunnen pitäväni lähes aina.

4 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi kivoja ja hienoja kokonaisuuksia! Jatka ihmeessä bloggaamista, jos edelleen tunnet edes pienen "kipinän" :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja yritetään. Tuntuu että se alottaminen on aina se vaikein juttu, niinkuin taitaa olla aika monessa asiassa samoin :)

  VastaaPoista
 3. hei.olisitko kiltti ja kertoisit,että mistä olet ostanut tuon ihanan paksun mustan neuleen,joka oli farkku shortsien kanssa samaan aikaan.olisitko kiltti ja vastaisit? musta,se on aivan ihana.yst.t.sirpa. vastaathan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut sen varmaan pari vuotta sitten Gina Tricotista. Kuvassa se on käännetty toisinpäin niin että v-aukkoinen etuosa on selässä :)

   Poista