tiistaina, tammikuuta 06, 2015

UUDET MEIKKISUOSIKIT


Tänään esittelyssä mun uudet meikkisuosikit! Oon aivan hurahtanut kaiken maailman tuotteisiin, jotka ovat tarkotettu silmämeikin tekoon. Youtubesta tulee katsottua paljon tutoriaaleja erilaisten meikkien luomiseen ja itse siinä sivussa yritän opiskella, jotta tulokset tulis paremmiksi. 

Tän postauksen tuotteet on molemmat super glitterisiä. Varsinkin tuo hopeinen eyeshadow mousse H&M:ltä. Löysin sen joulun aleista euron hinnalla eikä siinä vaiheessa tarvinnut miettiä ostaako vai eikö. Monissa blogeissa onkin vilahtanut paljon saman tapaisia kalleimmilta merkeiltä. Itse H&M:n meikkien puolestapuhujana voin taas todeta että: Toimii!

Toinen mun uusi suosikki on Make up storen luomiväri, joka kantaa nimeä Brownie. Voisi sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Siinäkin on hieman glitteriä ja voi että kuinka pigmenttistä se on.  Sain sen ystäviltä yhtenä synttärilahjana, koska olen aina kuolaillut kyseisen merkin meikkejä niitä kuitenkaan ostamatta. Nyt kuitenkin omistan yhden. Kiitos! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti